Zondag 12 mei: Familiedag in het Olympisch Stadion

Patrick Kluivert met Europa League CupOp 15 mei wordt de Europa League Finale gespeeld in de Amsterdam ArenA. Tot die tijd is de Europa League Trophy, de officiële beker die wordt uitgereikt aan de winnaars, te zien in op verschillende plekken in de hoofdstad.
De thuisbasis in deze weken is het Olympisch Stadion Amsterdam. Op zondag 12 mei is de beker voor het laatst
van dichtbij te bekijken, het stadion biedt daarom een speciaal familieprogramma.

 

Patrick Kluivert, ambassadeur van de Europa League Trophy Tour bracht de beker op 18 april jongstleden onder grote belangstelling van pers en kinderen naar het Olympisch Stadion. Daar schittert de beker – wanneer deze niet op reis is – in een vitrine in het interactieve sportmuseum van het stadion: Olympic Experience.


Op zondag 12 mei is de beker voor het laatst voor publiek te zien, van 11.00 – 17.00 uur kunnen kinderen én volwassenen deelnemen aan allerlei activiteiten in museum Olympic Experience en op het historische Olympische veld.

 

Zondag 12 mei in het Olympisch Stadion

 

11:00 – 17.00 uur: Olympic Experience geopend, bezoek het museum en doe mee aan                      de doe-activiteiten, vul je eigen sportpaspoort in, ontvang een eigen diploma en een gouden medaille!  

 

13:00 uur:Rondleiding door het Olympisch Stadion voor de hele familie

 

14.00 uur: Petje op, petje af quiz voor de échte voetbalkenners

 

15.00 uur: Wedstrijd penaltyschieten voor kids onder 12 jaar (in het stadion)

 

Toegangskaarten zondag 12 mei: € 7,50 voor volwassenen en kinderen, inclusief deelname aan alle activiteiten. (museumbezoek, rondleiding, quiz, penaltyschieten)

 

Deze arrangementsprijs is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.

 

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets