Netwerk

Het SOS-netwerk: grote diversiteit aan leden

De Sociëteit is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport die samenkomen voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, – bestuurders en –journalisten.

Onder de oud-leden bevinden zich o.a. Cor du Buy – onbetwist tafeltenniskampioen van Nederland, en Dik Bruynesteyn – de sporttekenaar en karikaturist van de 20e eeuw. Piet Kranenberg – voormalig topman van Amstel en Heineken en de redder van het Olympisch stadion, is erelid van onze vereniging. Zij waren allen tot hun overlijden regelmatig terugkerende gasten. Nog steeds telt ons ledenbestand vele bekende namen uit de sportwereld.

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets