Word lid van de Sociëteit Olympisch Stadion

Het Olympisch Vuur is ontstoken. Neemt u de Olympische vlam in ontvangst? Wij nodigen u van harte uit aan te sluiten bij onze Sociëteit. Als lid ontmoet u bijzondere mensen, die met u de liefde voor de sport delen, wordt u uitgenodigd voor zo’n 18 bijeenkomsten per jaar en ontvangt u speciale uitnodigingen voor sportieve evenementen.

Inschrijfformulier Kandidaat-lid Sociëteit Olympisch Stadion

U bent welkom als lid van de Sociëteit Olympisch Stadion als u bewezen verdiensten heeft of hebt gehad – op niveau – in één van de Olympische sporten, of zakelijk actief bent in het stadion. Dus (oud-)topsporters, (oud-)spelers van topclubs, coaches, scheidsrechters, bestuursleden, sponsors, mensen uit de sportmedia of vertegenwoordigers van in het Olympisch Stadion gevestigde bedrijven kunnen lid worden van de Sociëteit. De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 150,00 per jaar, jeugdleden (tot 25 jr.) € 75,00.

Heeft U interesse? Neem dan contact met ons op via office@olympischstadion.nl

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets

RT @olympisch: De Sociëteit Olympisch Stadion viert vandaag zijn 51e verjaardag. Van harte @SocOlympStad! https://t.co/xxPi5UbOig
RT @Eveline016: Oude collectie Olympische Spelen posters prachtig verwerkt op doek! @SocOlympStad @FOSAmsterdam Dank Ger Koopman, erg mooi!…

Flickr Widget