Wij nodigen je graag uit om lid te worden van onze Sociëteit. Als lid ontmoet je bijzondere mensen, die met jou de liefde voor de sport delen. Wij organiseren gedurende het jaar ongeveer 8 bijzondere bijeenkomsten voor onze leden. Hier wordt vaak aandacht gegeven aan actuele en maatschappelijke relevante thema’s rondom sport. Daarnaast sluiten wij regelmatig aan bij (sport)evenementen, zoals bijvoorbeeld de evenementen die worden georganiseerd in het Olympisch Stadion.
Je bent welkom als lid van de Sociëteit Olympisch Stadion als je actief bent of bent geweest in de sport of als er een zakelijke band is met het Olympisch Stadion. Dus, mensen met een hart voor de sport, zoals (oud-)topsporters, coaches, scheidsrechters, bestuursleden, sponsors, mensen uit de sportmedia of vertegenwoordigers van in het Olympisch Stadion gevestigde bedrijven kunnen lid worden van de Sociëteit. De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 150,00 per jaar, jeugdleden (tot 25 jr.) € 75,00.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via office@olympischstadion.nl

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets