Zesdaagse van Amsterdam – 19 oktober 2009

Zesdaagse_AmsterdamOp 19 oktober as gaat in het Velodrome Amsterdam de 17e Zesdaagse van Amsterdam van start; de aftrap van het Zesdaagse seizoen met traditioneel een sterk deelnemersveld.

De Sociëteit is uitgenodigd voor de spectaculaire openingsavond. Zesdaagse directeur en Sociëteitslid Frank Boelé heeft voor onze leden weer een aantal VIP-loges gereserveerd. Zoals u gewend bent op de Sociëteitsavonden is er een goed verzorgd buffet, inclusief consumpties voor de hele avond en en parkeerkaart. Wij kunnen u deze avond aanbieden voor 45 euro per lid en 55 euro per introducé.

Indien u gebruik wilt maken van dit arrangement verzoeken wij u uiterlijk dinsdag 13 oktober een email te sturen aan Bianca Hamer van het Olympisch Stadion. Geeft u daarbij, naast uw persoonlijke gegevens, aan of u één, twee of drie toegangskaarten wilt ontvangen. Bestelde kaarten dienen afgenomen te worden.

Voor meer informatie over de Zesdaagse: www.zesdaagseamsterdam.nl

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets