Word Swimstar

Olympische topzwemmers Inge Dekker en Joeri Verlinden zijn deze weken te gast bij het schoolzwemproject Word een echte Swimstar in Amsterdam. KNZB-topzwemmers van CTO Amsterdam zijn ambassadeurs van het schoolzwemproject en willen de jeugd hiermee stimuleren meer te gaan zwemmen.

De gemeente Amsterdam (SportService Amsterdam)wil met dit project de zwemveiligheid bij kinderen vergroten en zoveel mogelijk basisschoolleerlingen hun zwemdiploma laten halen. Het is mogelijk hierna verder te gaan bij een zwemvereniging.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets