WK-borrel op donderdag 24 juni 2010

Geachte leden,
De eerder gemelde locatie voor de WK-borrel op donderdag 24 juni 2010 aanstaande vanaf 20:00 uur zal NIET plaatsvinden in de BPF ruimte in het Olympisch Stadion, maar zal plaatsvinden in het:
FRANS OTTEN STADION
Ijsbaanpad 43 te Amsterdam
Het Frans Otten Stadion bevindt zich schuin achter het Olympisch Stadiob, routebescrijving zie onder aan de mail.

Dit hebben we helaas moeten besluiten inverband met een communicatiefout tussen BPF en de Societeit Olympisch Stadion met betrekking tot de reservering van de ruimte. Het Frans Otten Stadion heeft zich gelukkig opgeworpen om onze WK-borrel onder hun hoede te nemen, zodat we u deze bijeenkomst niet hoeven te onthouden!

In het Frans Otten Stadion is reeds een bijeenkomst voor het bekijken van de wedstrijd Kameroen – Nederland, als Societeit Olympisch Stadion sluiten we bij deze groep aan!

Graag zie ik een mail tegemoet via Nora Scholten nora.scholten@olympischstadion.nl , waarin u aan geeft deze mail met wijziging ontvangen te hebben. Mocht er geen mail ontvangen worden van u, zullen wij u nogmaals alleen dan telefonisch, op de hoogte brengen van deze wijziging, op donderdag 24 juni 2010.

Ik hoop u zo voldoende op de hoogte te hebben gebracht en excuus voor het ongemak!

Met sportieve groet,

Hidde Reinhard
Vice voorzitter
Societeit Olympisch Stadion

Het Frans Otten Stadion beschikt over 200 parkeerplaatsen op eigen terrein (2 euro).
Routebeschrijving per auto

Vanuit alle richtingen volgt u de borden A10 Amsterdam Zuid / Amstelveen
Op de A10 neemt u afrit S108, Amsterdam Zuid / Amstelveen
Onderaan de afrit, gaat u rechts af, richting Olympisch Stadion
Bij de eerstvolgende kruising met verkeerslichten, gaat u links af het IJsbaanpad op.
Op het ijsbaanpad rijd u rechtdoor. Op de 2e drempel slaat u links af en rijd u rechtstreeks naar het Frans Otten stadion toe
Routebeschrijving per openbaar vervoer

Tramlijn 16 of 24, uitstappen halte IJsbaanpad
Metrolijn 50, uitstappen halte Amstelveenseweg. Borden richting Olympisch Stadion volgen, na een paar honderd meter links af het IJsbaanpad op lopen.
Buslijnen 23, 170, 171, 172, 193 en 201 stoppen aan het begin van het IJsbaanpad op de Amstelveenseweg (halte IJsbaanpad).
Als u een paar honderd meter het IJsbaanpad bent opgelopen, ziet u het Frans Otten Stadion aan de linkerkant van de weg liggen.
Voor haltetijden verwijzen wij u naar OV-Reisinformatie

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets