Wieler-6-daagse 2013 van start

Vanavond, maandag 21 oktober, valt het startschot van de 21e Zesdaagse van Amsterdam. Om u alvast op te warmen voor dit prachtige wielerevenement, ontvangt u hierbij de eerste editie van de Six Daily.
De hele brief vindt u bij Ledeninformatie onder Diversen, na inloggen bij Ledenmenu. Hierin maken we het volledige rennersveld bekend én krijgt u inzicht in welke koppels om de winst gaan strijden.

Livestream
Uniek dit jaar is dat we het hele hoofdprogramma via een livestream te volgen is: https://www.sixdayracing.com/video/live-stream/live-stream-amsterdam-six-day die ook internationaal door verschillende partijen wordt uitgezonden. En heeft u relaties die niet (elke dag) aanwezig kunnen zijn, met deze stream hoeven zij niets te missen van de Amsterdamse Six.

Nieuwsbrief  1 Wieler-6-daagse 21-10-2013

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets