Wensley Garden te gast bij Inloopsoos

Wensley Garden (Helmond Sport)Speciale gast tijdens onze inloopsociëteit van a.s. donderdag in het Frans Otten Stadion van 18:00-20:00 uur: Oud-profvoetballer Wensley Garden (Helmond Sport) schuift aan en zal een korte inleiding geven over homoseksualiteit in de voetbal. Dit in aanloop naar de speciale editie van Gay Sportcafé op 18 oktober in het Frans Otten Stadion.

Garden kwam na zijn voetballoopbaan uit de kast. Hij is tot dusverre een van de weinige mannen in de voetbalwereld die openlijk voor zijn homoseksualiteit uitkomt.

Lees hier het artikel in Trouw met Louis van Gaal Van Gaal: ‘Voetbalwereld moet homo’s accepteren’

www.trouw.nl

 

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets