Vooraankondigingen

Jaardiner op 20 november 2009

Ons jaardiner is dit jaar een week eerder dan u gewend bent, en wel op vrijdag 20 november 2009. Na het grote succes van vorig jaar is de locatie ook dit jaar weer het Olympisch Stadion, misschien wel op een heel bijzondere plek. Het belooft in ieder geval weer een gezellige avond te worden.


Verschijningsdata van de Marathon.

U ontvangt dit jaar nog twee Marathons. Onze redactie werkt hier hard aan. De eerstvolgende staat gepland op 6 oktober. De laatste Marathon van dit jaar verschijnt net voor de kerst op 22 december met daarin natuurlijk een terugblik op ons jaardiner.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets