VOETBALAVOND MET GUUS HIDDINK

Het Frans Otten Stadion heeft Guus Hiddink bereid gevonden om op 4 november exclusief voor de leden van Sociëteit Olympisch Stadion een interview te laten afnemen door Jan Roelfs.

Guus Hiddink, de voetbalspeler, de coach en de bondscoach behoeft eigenlijk geen introductie.

Jan Roelfs, tijdens het avontuur van Guus Hiddink in Zuid-Korea zijn teammanager, is inmiddels zeer goed bevriend geraakt met Guus Hiddink. Naast teammanager is hij vooral bekend als sportjournalist.

18:00 uur             Ontvangst in het Frans Otten Stadion
18:30 uur             Diner*
19:30 uur             Koffie
20:00 uur             Guus Hiddink & Jan Roelfs
21:00 uur             Borrel
22:00 uur             Einde

* Voor het diner zal men via het antwoordformulier Inschrijving Guus Hiddink (dat de leden e.d.d. wordt toegezonden) zich aan moeten melden. Het diner is een 3 gangen S.O.S menu inclusief een glas wijn, verzorgd door het Frans Otten Stadion, voor € 25,-.

Voorgerecht          Gerookte zalm met toast

Hoofdgerecht        Ossenhaas of Kabeljauw

Dessert                 Verrassing

Parkeren kan onder het Frans Otten Stadion, kosten bedragen € 2,- per munt, zelf te halen en betalen voor vertrek aan de bar.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets