Vijf kandidaten sportboekprijs

Nico ScheepmakerbekerDe jury van de Nico Scheepmaker Beker heeft vijf titels genomineerd voor de prijs van het beste sportboek 2014: drie Nederlandse en twee Vlaamse boeken. De winnaar wordt 2 juni bekendgemaakt in het Olympisch Stadion, samen met de winnaar van de publieksprijs.

De artistieke uppercut van Jan van den Berghe, uitgeverij De Bezige Bij Antwerpen; De fiets van Lautrec van Jan Boesman, Atlas Contact; De kunst van het Dalen, van Martin Bons, Thomas Rap; Bloedbroeders, van Steven Derix & Dolf de Groot, Thomas Rap; De Wolf John,vanJohn de Wolf & Jeroen Siebelink, Nieuw Rotterdam.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets