Verdere samenwerking NOC*NSF en gehandicaptensport

Nike BoorNOC*NSF en Fonds Gehandicaptensport hebben hun samenwerking kracht bij gezet door een maatschappelijk partnership aan te gaan tot en met 2016. Met dit partnership wordt direct het Paralympic TeamNL en de gehandicaptensport ondersteund.

 

Beide partijen willen hiermee uitstralen dat zij samen optrekken in de ontwikkeling van de sport en de gehandicaptensport naar een hoger niveaue tillen in top- en breedtesport.

Nike Boor, directeur Fonds Gehandicaptensport:’ Onze missie is om sport structureel mogelijk te maken voor 1,7 miljoen mensen die materiaal en ondersteuning nodig hebben. Sport voor mensen met een handicap moet vanzelfsprekend zijn.’
Voor artikel bij NOC*NSF klik hier.

 

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets