Veel topsquash in het Frans Otten Stadion

(31 januari 2013)

logofransotten janHet Frans Otten Stadion is van oudsher hét squashstadion van Nederland. Vele grote, nationale en internationale toernooien zijn op de banen van deze Amsterdamse squashaccommodatie gespeeld. Zo ook in de eerste week van februari. Dan worden voor de zeventigste keer de Nederlandse kampioenschappen voor dames en heren gehouden. 

 

 

Een week lang is er squash van het allerhoogste niveau te zien in het Frans Otten Stadion. Vanaf 2 februari zullen de diverse voorrondes worden gespeeld. De finales zullen van 7 tot en met 10 februari worden gehouden. 

Dit toernooi is een mooie opmaat voor de Europese kampioenschappen die in mei ook in het Frans Otten Stadion zullen gaan plaatsvinden.. In verband met het 75-jarig jubileum van de Nederlandse squashbond en het veertigjarig bestaan van de Europese squashfederatie zal dit toernooi groter dan ooit worden. Voor het eerst wordt in alle divisies op hetzelfde tijdstip en dezelfde locatie gespeeld. Dit betekent dat er van 1 tot en met 4 mei maar liefst veertig landen deelnemen aan de Europese kampioenschappen in Amsterdam. 

Wie meer informatie wil over de EK of de NK, kijk op www.squash.nl

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets