Veel belangstelling voor EK Squash

Frans Otten TeamGrote drukte in het Frans Otten Stadion bij de EK Squash voor landenteams. En tjonge wat had ons sociëteitslid Ger Koopman uitgepakt!
In de VIP was er een gezellig aperitief en Koopman deed uit de doeken hoe de organisatie van zo’n toernooi in z’n werk gaat. Aansluitend een presentatie van Alex Nelissen van de Squash Bond Nederland over het EK en het spelletje. Over de -verschillende- regels en de pogingen om Olympisch te worden.

Vervolgens toog het gezelschap naar de speelboxen en bekeek de toppers uit 32 landen, waarbij Nederland (we schrijven donderdagavond 2 mei) bij de dames tot de halve finales reikte en de heren vooralsnog in de kwartfinales stonden (klik hier voor de actuele uitslagen en standen). Tot slot was er de maaltijd. In het spelersrestaurant deden de sociëteitsleden zich tegoed aan hetzelfde menu als de sporters en referees. Prima kost en andermaal bleek, dat de wegblijvers ongelijk hadden. Ger, namens ons allen: jij en je team bedankt! Foto’s staan op de fotopagina.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets