Van de bestuurstafel, november 2013

U heeft nog niet zo lang een oproep van ons ontvangen om invulling te geven aan een maatschappelijk betrokken Sociëteit. We hebben al wat reacties mogen ontvangen, dank je wel daarvoor. Maar we willen er nog meer. En het liefst zo concreet mogelijk. Hoe kunnen we de maatschappelijke betrokkenheid invullen en vooral ook u zelf kunt en wilt doen. Uw reactie kunt u sturen naar Giovanna Chen (chen.giovanna@gmail.com of 06-41288383), Jaap Sulkers (Jaap.Sulkers@astrea-productie.nl) of Nico Witte (njwitte@caiway.nl of 06-26130176).
Het einde van het jaar is al in zicht, maar toch staan er nog 3 activiteiten van de SOS op het programma:
maandag 11 november geeft ons lid Olivier de Hon een presentatie over doping, een zeer actueel en complex onderwerp. Olivier kan ons als geen ander meenemen in de wereld van de doping. Als wetenschappelijk medewerker verbonden de Dopingautoriteit is hij er dagelijks mee bezig.
De laatste vrijdag in november staat zoals ieder jaar in het teken van ons Jaardiner. Een avond die je als SOS-lid niet wilt missen.
En we sluiten ons jaar af met onze kerstborrel op donderdag 19 december.
We hopen jullie allemaal op deze bijeenkomsten te zien.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets