Update activiteiten

Geachte leden van de Sociëteit Olympisch Stadion, beste vrienden,

Wat leven we toch in een bijzondere, bizarre tijd sinds het corona virus onze samenleving overhoop heeft gegooid. Hopelijk verkeren jullie en jullie dierbaren in goede gezondheid. Voor zover het virus toch heeft toegeslagen, wensen wij deze onfortuinlijke leden een spoedig herstel toe.

In de komende maanden is het absoluut niet mogelijk om in het Olympisch Stadion en het Frans Otten Stadion (thema)bijeenkomsten en borrels te organiseren. Dat is ontzettend jammer, maar we zitten niet bij de pakken neer. Als we weer de ruimte krijgen , zullen we ons sociëteitsleven activeren met een aantrekkelijk programma. Het bestuur i s daar op dit moment druk mee bezig. Hieronder gaan we hier nader op in.

Jaardiner

Op 27 november aanstaande was ons jaardiner gepland, altijd een hoogtepunt voor onze sociëteit. Het zal jullie duidelijk zijn dat het jaardiner dit jaar niet kan plaatsvinden. Maar van uitstel komt geen afstel. Zodra de omstandigheden het toelaten zullen we het jaardiner laten plaatsvinden.

Het bestuur wil op 27 november toch iets doen. In de namiddag wordt voor onze leden een online bijeenkomst georganiseerd. Op die manier kunnen we eindelijk wee r contact met elkaar hebben. Wij zullen jullie binnenkort informeren over deze bijzondere bijeenkomst.

Het ligt in de bedoeling om daarna, als de coronasituatie niet is verbeterd, nog meer online bijeenkomsten te organiseren.

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets