Uitreiking Nico Scheepmaker Beker

Dit jaar wordt de juryprijs voor het beste sportboek van het jaar alweer voor de 15e maal uitgereikt! De jury heeft inmiddels de 49 ingezonden boeken gelezen en zal op zaterdagavond 13 april a.s. tijdens het Sport Film Festival te Rotterdam (SFFR) de winnaar bekendmaken.
Het belooft een feestelijke uitreikingsbijeenkomst te worden waarin zoals gebruikelijk de aandacht voor het sportboek in het algemeen en de genomineerde boeken in het bijzonder zal worden gecombineerd met humor en muziek van o.a. Meindert Talma. De presentatie is in handen van Frederique de Jong.

PROGRAMMA:
17:00 uur ontvangst voor Nico Scheepmaker uitreiking
17:30 uur aanvang programma met aansluitend borrel incl. hapjes
19:00 uur einde

SOCIETEIT OLYMPISCH STADION
Leden van de Sociëteit Olympisch Stadion kunnen gratis bij het feestelijke uitreikingsprogramma, dat hierboven staat, aanwezig zijn.
Introducé(e)s betalen hiervoor € 7,50 per ticket.

Het verdere avondprogramma kan natuurlijk ook worden gevolgd. Voor een aansluitende diner, film en eventueel de borrel ná de film, tijdens de talkshow, zal door organisatie van SFFR een extra bijdrage gerekend worden van € 55,00 excl. BTW per persoon.
Het is uiteraard ook mogelijk extra toegangskaarten te verkrijgen voor het complete arrangement. De kosten daarvoor bedragen € 60,00 excl. BTW per persoon per uitgever.

De keuze voor tickets vindt u in onderstaand schema:

Sociëteit Olympisch Stadion
Uitreikingsprogramma Nico Scheepmaker + film, talkshow & borrel:
19:00 uur – Diner
20:00 uur – Film
21:30 uur – Talkshow + borrel
Kosten: € 55,- excl. BTW per ticket

Introducé(e)
Uitreikingsprogramma Nico Scheepmaker:
17:00 uur – Ontvangst
17:30 uur – Aanvang + borrel
19:00 uur – Einde
Kosten: € 7,50 incl. servicekosten

Introducé(e)
Compleet arrangement:
17:00 uur – Ontvangst
17:30 uur – Aanvang + borrel
19:00 uur – Diner
20:00 uur – Film
21:30 uur – Talkshow + borrel
Kosten: € 60,- excl. BTW per ticket

Verdere informatie over het Sport Film Festival Rotterdam, de locatie, het programma en de bereikbaarheid treft u op de website van SFFR.
Indien u zich wilt aanmelden voor de uitreiking of één van de arrangementen stuurt u het inschrijfformulier naar: office@olympischstadion.nl.

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets