Uitnodiging WK-borrel – Kameroen-Nederland 24 juni 2010

logo_WK_Voetbal_2010Het WK-voetbal start op 11 juni 2010 in Zuid-Afrika. ‘Onze jongens’ trappen hun 1e wedstrijd af op 14 juni tegen Denemarken om vervolgens tegen Japan aan te treden op 19 juni. De laatste poulewedstrijd wordt door Nederland gespeeld op 24 juni tegen Kameroen en is tevens de enige poulewedstrijd die in de avond gespeelt gaat worden. Het bestuur van de Societeit Olympisch Stadion nodigt u van harte uit om deze wedstrijd op 24 juni 2010 samen te bekijken onder het genot van een hapje en een drankje op groot scherm in de mooiste voetbaltempel van Nederland, het Olympisch Stadion!

Komt u samen met ons de wedstrijd bekijken, laat het ons weten voor 20 juni 2010 in verband met de inkoop van hapjes en drankjes aan Nora Scholten, Nora.Scholten@olympischstadion.nl

 

Programma 24 juni 2010

20.00 uur          Ontvangst in de BPF-ruimte

20.30 uur          Aftrap wedstrijd Kameroen – Nederland

22.00 uur          Nabeschouwing onder het genot van een drankje

23.00 uur          Einde

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets