Uitnodiging Proloog Tour de France – 3 juli 2010

tour_de_franceOp zaterdag 3 juli 2010 wordt in Rotterdam de Proloog verreden van de Tour de France. Exclusief voor de Societeit Olympisch Stadion is er een mogelijkheid om in een bijzondere ambiance dit grootste wielerevenement ter wereld mee te maken vanuit een exclusief appartement in de hoogste woontoren van Nederland: Montevideo.

Vanaf  het prachtige terras op de 28e verdieping heeft u een spectaculair zicht op de Erasmusbrug en ziet u de reclamecaravaan en de renners aan u voorbij komen. Natuurlijk zal een hapje en een drankje niet ontbreken. Het parcours is circa 9 kilometer lang en voert de renners o.a. via de Maashaven O.z. & Posthumalaan naar de Erasmusbrug. Via de Boompjes, het Noordereiland, de Koninginnebrug, en de Laan op Zuid zijn de renners weer terug op Rotterdam Zuid.

 

Programma 3 juli 2010:

13.30 uur                      Ontvangst met koffie en luxebroodjes

14.10 – 15.10 uur         Parade van de “publiciteitskaravaan”

16.15 – 19.42 uur         De proloog

20.00 uur                      Einde

 

Wij kunnen u deze dag aanbieden voor € 20,- per persoon. Ieder SOS-lid kan 1 introducee meenemen. Er is plaats voor minimaal 20 personen en maximaal 40 personen! Volgorde van binnenkomst van aanmeldingen verzorgt de verdeling van de kaarten!

 

Indien u gebruik wilt maken van dit arrangement verzoeken wij u tijdig, maar uiterlijk voor 10 juni 2010, een e-mail met uw naam, adres en telefoonnummer en het gewenste aantal kaarten (max. 2 pp) te sturen aan Nora.Scholten@olympischstadion.nl

 

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets