Uitnodiging – ‘Gehandicaptensport, een wereld te winnen?!’

Wij nodigen u van harte uit voor een bijzondere Sociëteitsbijeenkomst op donderdag 22 oktober 2009. ‘Gehandicaptensport, een wereld te winnen?!’ is het thema deze avond. Onze speciale gast die avond is Esther Vergeer, ’s werelds beste rolstoeltennister en drievoudig winnares van Olympisch Goud! Esther zal vertellen over haar leven als topsporter met een handicap. Vervolgens zal samen met Esther en andere aansprekende gasten gedebatteerd worden over de stand van de gehandicaptensport. Geplaatst in het perspectief van het Olympisch Plan 2028: hoe brengen we Nederland in 2016 op Paralympisch niveau?

U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom in Regardz Meeting Center, Olympisch Stadion 24-29. Het inhoudelijke programma begint om 20.00 uur. Zoals u van ons gewend bent, sluiten we de avond af met een gezellige borrel.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets