Uitnodiging boekpresentatie Bab Barens 

Mijn Olympisch Stadion – Een Stadion vol magische herinneringen deel 2

Beste ………………………
Na de succesvolle boekpresentatie ‘mijn Olympisch Stadion’ deel 1.. Nodigt Bab Barens u graag uit voor zijn tweede boekpresentatie op 29 maart 2024 van ‘Mijn Olympisch Stadion’ deel 2. In dit deel gaat Bab verder in op bijzondere prestaties en het alledaagse in en om het stadion.

Bab Barens heeft een indrukwekkende carrière achter de rug als sportjournalist, trainer en coach voor diverse sportploegen. Velen hebben zijn expertise op het gebied van conditietraining gezocht, waaronder menig topsporter. Het Olympisch Stadion speelt een centrale rol in zijn leven, waarbij zijn liefde voor deze iconische locatie teruggaat tot zijn jeugd toen zijn vader hem in 1949 voor het eerst meenam naar een voetbalwedstrijd van Blauw Wit. Sindsdien heeft hij talloze belangrijke sportmomenten in het stadion bijgewoond en beschouwt hij het als een waardevol monument voor sport, cultuur, historie en architectuur, alsmede een tastbare herinnering aan de Olympische Spelen van 1928 in Nederland.

Details

Datum: vrijdag 29 maart 2024 Inloop: vanaf 14:30 uur Start presentatie: 15:00 uur.
Na afloop: sluiten we af met een hapje en een drankje en is er gelegenheid tot het laten signeren van uw boek.
Locatie: Olympisch Stadion 2, 1076 DE Amsterdam (ingang via de Marathonpoort)
Een introducé is van harte welkom, fijn als u zich aanmeldt voor 25 maart per mail: office@olympischstadion.nl
Onder het stadion zit een parkeergarage, en het stadion is goed bereikbaar per bus, tram en metro.
Met vriendelijke groeten,
Bab Barens & team Olympisch Stadion

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets