Uitnodiging Amsterdamse Wieler6Daagse

1dag0020i1281530974De Zesdaagse van Amsterdam staat al jaren garant voor een geweldig deelnemersveld. Toppers als Silvio Martinello, Marc Cavendish, Erik Zabel, Robert Slippens, Bradley Wiggings, Danny Stam, Leon van Bon, Theo Bos en Paolo Bettini wisten de weg naar het Amsterdamse Velodrome  te vinden. Ook in 2010 zal de absolute top van het internationaal baanwielrennen aanwezig zijn en kan het publiek ieder avond genieten van spectaculaire wedstrijden.

Lees hier de 6-Daagsekrant Nr: 1.
Lees hier de 6-daagsekrant Nr: 2
Lees hier de 6-daagsekrant Nr: 3
Lees hier de 6-daagsekrant Nr: 5
Lees hier de 6-daagsekrant Nr: 6
Lees hier de 6-Daagse uitslagen

Zesdaagse directeur en Sociëteitslid Frank Boelé heeft voor ons op woensdag 20 oktober 2010 een aantal VIP loges gereserveerd. Zoals u inmiddels gewend bent is er een goed verzorgd buffet, inclusief consumpties voor de gehele avond en een parkeerkaart.

Wij mogen wij u deze avond aanbieden voor
€ 47,50 per lid en € 55,00 per introducé (aanmelding via inschrijfformulier).

Programma:

18.00 uur             Ontvangst
19.15 uur             Ploegenvoorstelling en start hoofdprogramma
00:30 uur             Einde programma

Voor informatie: www.zesdaagseamsterdam.n

 

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets