Tijdelijke expositie op het Centraal Station

Het Olympisch Stadion is geselecteerd als onderdeel van het CSproject Edits, van Stichting Museumnacht Amsterdam (n8). Edits is een openbare expositie op het Centraal Station Amsterdam, ontstaan uit een samenwerking van de gemeente Amsterdam en de n8. Het winnende ontwerp heeft de titel: ‘Celebrate the spirit of sportmanship’ en is gemaakt door Jasper Willemsen.

Het doel van Edits is om de sfeer van het gebied te verbeteren en zichtbaar te maken wat Amsterdam op creatief en cultureel gebied te bieden heeft.  Dagelijks worden er foto’s gemaakt door toeristen, forensen en Amsterdammers. Het kunstwerk is tot volgend jaar te zien.

Klik hier voor meer informatie.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets