Themabijeenkomst met Sjaak Swart

Beste Sociëteitsgenoten,

Op donderdag 1 november aanstaande organiseert de Sociëteit Olympisch Stadion weer een themaborrel. Onze eregast is Sjaak Swart, die zal verhalen over zijn jeugd en zijn fantastische voetbalcarrière vertellen. Natuurlijk blijven recente ontwikkelingen in het Nederlandse en internationale voetbal niet onbesproken. Mister Ajax, die voor zijn club bijna 600 wedstrijden speelde en talrijke successen boekte in binnen- en buitenland is nog steeds actief, op het veld én op camera. We zijn hem zeer dankbaar dat hij op 1 november onze gast wil zijn.

De borrel start om 17.00 uur, het themagedeelte om 18.00 uur in de 1928 Olympic Room, tegenover de Marathontoren. We hopen jullie dan in groten getale te mogen begroeten. In verband met te verwachten drukte s.v.p. opgeven bij Nora (office@olympischstadion.nl ).

Op vrijdag 30 november aanstaande vindt het Jaardiner van de Sociëteit Olympisch Stadion plaats. Nadere berichten volgen. Voor zover nog niet gebeurd graag noteren in de agenda.

Met hartelijke groet,
namens het SOS-bestuur,

Machiel van der Woude

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets