Terug van weggeweest…………

(Door Henk Bruijntjes)

Een gezegde dat nog wel eens gebruikt wordt als iemand een tijdje Henk Bruintjesuit de running is geweest.Dit gezegde geld deze keer ook voor mij.Terug uit het ziekenhuis. Van 29 juni tot 3 augustus ben ik opgenomen geweest in het VUmc. In mijn linkerlies- en bekkenslagader zaten vernauwingen en een operatie was nodig. Op 30 juni heeft de operatie plaatsgevonden. Na de operatie vertelde de vaatchirurg mij dat de operatie was geslaagd en hij een goed resultaat verwacht. Maar ik moest nog wel een weekje blijven voor ik ontslagen werd.

Een weekje? Geen probleem! Op dat moment niet wetend dat het “het weekje” wel zou worden. Want in die week kreeg ik in binnen vijf dagen drie keer een hartstilstand. Over terug van weggeweest gesproken. Drie keer heeft men mij moeten reanimeren en zoals u nu merkt met succes.

De belangstelling van onze Sociëteit Olympisch Stadion, die mij tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis ten deel viel, heb ik zeer op prijs gesteld. Een prachtig bloemstuk, verzorgd door het bestuur namens de Sociëteit, sierde mijn ziekenhuiskamer. Twee bezoeken van bestuursleden, Marlea Kogeldans en Nico Witte (zie foto) hebben plaatsgevonden.

Met mij gaat het na twee open hartoperaties, (1984 en 2000), twee infarcten (1998 en 2011) en drie hartstilstanden in juli jl. weer goed. Ik heb een ICD (inplanteerbare cardio defribillator) geplaatst gekregen die eventuele hartritmestoornissen zal corrigeren.

Inmiddels heb ik op woensdag 7 september jl. weer kunnen genieten van de gezellige sfeer tijdens de door de Sociëteit georganiseerde Nazomerborrel in de BPF-ruimte. Met complimenten aan gastheer Henk Foppen en de perfecte wijnen en koude schotels, naar horen zeggen ingekocht door zijn “inkoopster” Laura. Reeds nu kijk ik uit naar de thema-avond Piet Keizer op 22 september a.s. in het Frans Otten stadion, georganiseerd door collega Sociëteitslid Ger Koopman.

Tot dan.

Met vriendelijke groet,

Henk Bruijntjes.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets