Tata Consultancy Services titelsponsor Amsterdam Marathon

logo TataTata Consultancy Services heeft zich voor een periode van vijf jaar als hoofd- en titelsponsor verbonden aan de Amsterdam Marathon. Dit maakten Tata Consultancy Services en Le Champion vanochtend bekend tijdens een persconferentie in de Ambtswoning van Burgemeester Van der Laan. Het evenement, dat op zondag 16 oktober 2011 zijn 36e editie beleeft, draagt vanaf nu de naam TCS Amsterdam Marathon.

”Met TCS als titelsponsor is Amsterdam de komende jaren verzekerd van topatletiek”,Simone Richardson aldus Simone Richardson (foto), directeur van Le Champion. “Naast onze ambitie om tot de vijf snelste marathons van de wereld te behoren, willen we doorgroeien tot één van de grootste marathons van Europa. We zijn ervan overtuigd dat de samenwerking met TCS hier een enorme bijdrage aan zal leveren.”

TCS is een toonaangevend bedrijf in IT-services, adviesdiensten en bedrijfsoplossingen. TCS is sinds 1992 in Nederland actief en is voor TCS een van de grootste landelijke markten.
“We proberen altijd relaties aan te gaan met de gemeenschappen waarin we actief zijn en willen daar ook wat voor terug doen”, aldus Surya Kant, President van TCS North America, UK & Europe. “Een toegankelijke en niet-discriminerende sport als hardlopen, die door iedereen beoefend kan worden, biedt geweldige mogelijkheden om in contact te treden met lokale gemeenschappen en daar een welzijnbevorderende rol te spelen. Nederland is voor ons altijd een strategisch zwaartepunt geweest en we zijn dan ook verheugd om de Amsterdam Marathon te gaan ondersteunen en onze maatschappelijke betrokkenheid verder invulling te geven.”

Ook de gemeente Amsterdam is trots op de samenwerking in het licht van de Olympische ambitie 2028.

Voor informatie over de Amsterdam Marathon klik hier.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets