Talkshow in Olympisch Stadion over doping

Op 15 september leidt Barbara Barend een talkshow over dopinggebruik. Barbara BarendDit evenement vindt plaats in conferentieruimte Regardz, met onder meer Marianne Vos als gast. De organisatie is in handen van VU Connected. Meer informatie staat hier.

Barbara Barend leidt de komende maanden drie talkshows over sport, die worden georganiseerd door VU Connected – het ideële netwerk van de Vereniging VU-Windesheim. Onder andere de faculteit Bewegingswetenschappen van de Vrije Universiteit werkt hieraan mee.

In de eerste bijeenkomst praat Barend met sport- en rechtdeskundige Marjan Olfers, dopingexpert Toine Pieters, sportarts Edwin Goedhart en topsporter Marianne Vos over de kritische grens van doping. Het programma start om 16 uur. Toegang kost tien euro, leden van VU Connected en studenten gratis toegang.

In de volgende twee talkshows praten de gasten van Barend over agressie rondom het sportveld en oneerlijke waardering van sportprestaties. De resultaten hiervan worden vastgelegd in het manifest Sportief.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets