Stamppot en kroketten bij ijsbaan Stadion

HAKIn de maand februari, als er in het Olympisch Stadion wordt geschaatst, komt er direct naast de ijsbaan een restaurant waar door schaatsers en bezoekers Hollands eten kan worden genuttigd

Daar zorgt groentenfabrikant HAK voor. Er wordt gedacht aan stamppot, rode kool, boerenkool, zuurkool en erwtensoep.

‘Wij mogen bij zo’n Hollands evenement niet ontbreken,’ aldus de fabrikant. Die mening is ook Van Dobben toegedaan. Het bedrijf is de nieuwe official partner van de coolste baan van Nederland en wil met zijn krokektten en biitterballen bijdragen aan ‘een onvergetelijke herinnering voor bezoekers. ‘
Voorts is besloten dat de NK allround en sprint in het Olympisch Stadion (28 februari-2 maart) op vrijdag 28 februari en zaterdag 1 maart  grotendeels in de avonduren zullen worden verreden. Op vrijdagavond worden tevens de winnaars van in Sotsji behaalde Olympische medailles gehuldigd. NOS-tv zendt op die beide dagen van half 9 tot half 11 ’s avonds live uit.

‘De toekomst van de sport en met name de betaalbaarheid is afhankelijk van promotie.  Als je zo’n unieke kans krijgt als deze, waarbij je een gecombineerd NK kan organiseren op een unieke plek en de NOS dat op prime time op tv wil brengen, moet je deze mogelijkheid met beide handen grijpen,’ aldus directeur Arie Koops van de schaatsbond. 

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets