Stadionstoeltje Sociëteit terug

Onlangs berichtten wij over de gesponsorde stadionstoeltjes stoel 42die het Olympisch Stadion gaat teruggeven aan de donateurs. Wat misschien niet iedereen wist is, dat de Sociëteit Olympisch Stadion, bijna vanzelfsprekend ook een stoeltje schonk. Dat stoeltje komt nu terug en wellicht is het al de 24e februari, bij de lezing van André Bolhuis te bewonderen in het Sociëteitsverblijf.

stoel 14 van AHOverigens zijn er meer prominente stoelen te vinden, bijvoorbeeld die van Albert Heijn. Kijk zelf op de site van het Olympisch Stadion voor meer nieuws over de stoelen van bn-ers en de afhaalprocedure.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets