Squashtempel Frans Otten

Koopman-VlassaksZe komen uit Maleisië, India, Jordanië, Pakistan, de VS, Finland, Frankrijk, topland Egypte en Qatar.
Drie maanden na het Europese teamkampioenschap is het Frans Ottenstadion opnieuw decor van een groot toernooi, de Dutch Junior Open, waar 410 kinderen uit 35 landen tussen de 13 en 19 jaar deelnemen.

Het Frans Ottenstadion, vertelde Ger Koopman, huisvest het nationale trainingscentrum van de Nederlandse squashbond.  Door de week komen veel scholen er squashen. Bondscoach Ronny Vlassaks, tevens ambassadeur van de World Squash Federation,  ziet het evenement als een ideale plek om talenten te stimuleren. De squashwereld kijkt uit naar de datum van 8 september, wanneer het IOC in Buenos Aires kiest of squash, honkbal of worstelen Olympisch is in 2016 te Rio de Janeiro. Foto: Ger Koopman met Ronny Vlassaks (r).

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets