Sociëteitsleden doen Dam tot Dam loop

(door Nico Witte)
De Dam-Damloop door 45 Hunze/Heineken-runners bracht dit jaar bijna 6300 Euro op. Ger & Jaap50% door de lopers/loopsters en de verdubbellaar was ook dit jaar Heineken. Binnenkort wordt dit bedrag aan VU-kinderstad aangeboden. Het was een feest om deze dag mee te maken. Beginnen met een ontbijt in het Frans Otten Stadion, een feestelijke “runtocht” met heel veel publiek, onderweg verzorgd bij de 6 km en 11 km en een geweldige ontvangst in Zaandam, waarbij iedereen een sportjack kreeg aangeboden,
De terugtocht per bus die de 16 km uiteraard sneller aflegde dan de lopers/sters, die deden er tussen de 1 uur en 14 minuten en 1 uur en 25 minuten over. Bij thuiskomst stond uiteraard een goudgele rakker klaar en een heerlijk buffet als tegenhanger van de vetverbranding. De lopers lieten zich voor de start wegen en direct bij aankomst ook en per gram gewichtsverlies werd een halve Euro neergeteld. U kunt het raden sommigen waren “aangekomen” (een extra voet op een weegschaal doet veel). Het was een feest erbij te zijn.Ger Koopman en Jaap Sulkers waren uitstekende gastheren, en ware leden van de societeit Olympisch Stadion.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets