Societeitsavond 9 juni over atletiek

Aanstaande donderdag 9 juni is de volgende Societeitsavond. Vanaf 20 uur praat Bep van Houdt in het Frans Ottenstadion met voorzitter Bas Hoondert van Phanos over de komende twee grote atletiekmeetings in het Olympisch Stadion. Ook aanwezig is hoofdcoach Daniel van Leeuwen van Phanos. Mocht zij niet ergens in Europa moeten lopen die avond, probeert Bas Hoondert topatlete Jamile Samuel mee te brengen.
De avond gaat uiteraard over topatletiek. Allereerst zijn er de Nederlandse kampioenschappen van 16 tot en met 18 juni in ons eigen Olympisch Stadion, gevolgd door de strijd om de Europese titels, van 6 tot en met 10 juli. Na de Olympische Spelen van 1928 zijn de Europese kampioenschappen het grootste sportevenement in het Olympisch Stadion.
Kom op 9 juni naar het Frans Ottenstadion, zaal open vanaf half acht. Introducees ook welkom. Na afloop de gebruikelijke gezelligheid.

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets