Sociëteit  Olympisch Stadion start 2024 met Olympia Borrel

🍀BESTE WENSEN VOOR EEN GEZOND EN GELUKKIG NIEUW JAAR🏋️

Op donderdag 11 januari 2024 schiet de Sociëteit Olympisch Stadion in het Nieuwe Jaar uit de startblokken met een Olympia Borrel. Dit in samenwerking met de  Sportwereld, een genootschap van sporthistorici. In 1924 vonden de Olympische Spelen plaats in Parijs, 100 jaar later is dat weer het geval. In de 1928 zaal van het Olympisch Stadion wordt door verschillende sprekers aandacht besteed aan de 33e Olympiade, in historisch perspectief. Hieronder de uitnodiging voor deze bijeenkomst. 

Graag aanmelden via het sturen van een mail aan office@olympischstadion.nl en aangeven of u gebruik maakt van het buffet.

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets