Sociëteit bestaat 44 jaar

Op 1 februari jongstleden vierde de Sociëteit Olympisch Stadion Heropening SOSzijn 44e verjaardag. Het feest werd in de huiselijke kring gevierd, want 44 is niet echt een kroonjaar. Wellicht heeft het bestuur al plannen voor 2012, als we 45 jaar oud worden.

Tegelijk was vandaag de 11e verjaardag van de heropening van de SOS, in het gerenoveerde stadion, onze thuisbasis. Sociëteitslid Henk Bruijntjes was zo goed ons daaraan te herinneren, onder bijvoeging van nevenstaande foto. We felliciteren onszelf en uiteraard het stadion hiermee van harte!

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets