Scholen schaatsen gratis in Stadion

kinderen schaatsen gratisKinderen van Amsterdamse scholen kunnen van 3 tot 21 februari gratis schaatsen op de ijsbaan in het Olympisch Stadion.

Het is voor leerlingen uit klas 1, 2 en 3 van het voortgezet onderwijs en/of groep 6, 7 en 8 van het primair onderwijs; laatstgenoemde groep bezoekt ook de Olympic Experience.

Er is begeleiding door gediplomeerde schaatstrainers van de Jaap Edenbaan. Schaatsen worden gratis beschikbaar gesteld. Na afloop van de schaatsles krijgt iedere deelnemer een vrijkaartje om te schaatsen op de Jaap Edenbaan.

Het voortgezet onderwijs kan van 3-11 februari schaatsen en het primair onderwijs van 12-21 februari (m.u.v. 14/2), van 9 tot half 12. Inschrijven kan via deze website (klik hier). Per ochtend is er plaats voor totaal 250 leerlingen, er mogen maximaal vijf groepen per school meedoen.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets