Samenwerking Vonken van 2028 en LinkedIn-groep OP2028

 

vonken 2028‘De Vonken van 2028’ werd twee jaar geleden opgericht tijdens de LinkedIn-bijeenkomst in het Olympisch Stadion. Die dag was een hoogtepunt, omdat toen honderden leden van deze groep elkaar de hand konden schudden. Dat voelt toch altijd beter dan alleen maar via de computer met elkaar praten over de toekomst. Niet wachten tot 2028, maar vandaag beginnen.

Eind deze maand vieren de Vonken hun tweede verjaardag, omdat zij zich niet hebben laten ontmoedigen door een regeerakkoordje meer of minder. Net als de 5.120 leden, die nog steeds bij deze LinkedIn-groep zijn aangesloten – met dagelijks nieuwe aanmeldingen.

Dat er op het hoogste politieke niveau momenteel even geen aandacht is voor sportieve ambities is voor ons daarom onbelangrijk. We hebben geen regeerakkoord nodig om na te denken over de toekomst en vandaag te handelen.

Om dat te laten zien gaan de Vonken en deze LinkedIn-groep meer met elkaar samenwerken. Waar de regering het laat liggen, gaan wij verder.

Binnenkort meer nieuws over deze nieuwe ontwikkelingen. Hoe dan ook: we leven nog en niet zo’n beetje ook.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets