Samenwerking Regardz en Ronald McDonald Kinderfonds

 

Logo RegardzSociëteitpartner Regardz en het Ronald McDonald Kinderfonds zijn voor een periode van tenminste twee jaar een samenwerking aangegaan.
Het doel van deze samenwerking is om in elk geval € 50.000,- per jaar in te zamelen, om zo bijna 850 overnachtingen te realiseren voor ouders in een Ronald McDonald Huis, op loopafstand van hun zieke kind.

Algemeen directeur van Regardz Pieter Aalbers ondertekende op 27 januari 2013 samen met voorzitter van het Ronald McDonald Kinderfonds Ed Nijpels en ambassadeur Yvon Jaspers het contract dat de samenwerking officieel maakte. Regardz zal haar steun aan het Kinderfonds invullen door samen met medewerkers, klanten en gasten activiteiten te organiseren en zo het werk van het Kinderfonds te ondersteunen. “De reden dat wij dit juist met het Ronald McDonald Kinderfonds zijn aangegaan, is dat de grondbeginselen van de bedrijven zo nauw bij elkaar liggen. Door deze goede basis heb ik er het volste vertrouwen in dat deze samenwerking een succes gaat worden,” aldus Pieter Aalbers.

Kleurrijke samenwerking
Voorzitter van het Ronald McDonald Kinderfonds Ed Nijpels vult aan: “Doordat wij geen overheidssubsidie ontvangen, zijn we geheel afhankelijk van vrijwilligers, donateurs en sponsoren zoals Regardz. Onderdeel van de overeenkomst is dat Regardz twaalf locaties koppelt aan een Ronald McDonald Huis in de buurt en in actie komt voor deze Huizen. Ik vind dat een prachtig initiatief, dat niet alleen de maatschappelijke betrokkenheid maar ook de regionale betrokkenheid van Regardz toont. Wij geloven dan ook in de kracht van deze kleurrijke samenwerking.”

Mooi eerste sponsorbedrag
Eerder dit jaar vond de 36-urige kookmarathon plaatst in de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle waarmee € 4.500,- voor Huis Zwolle is opgehaald. Ook hebben onze Extraaz leden al bijna € 800,- gedoneerd aan het Kinderfonds. “Wat mij betreft een fantastische start voor een succesvolle samenwerking!” aldus Pieter Aalbers.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets