Rolf Thung nieuwe voorzitter KNLTB

Rolf Thung

(overgenomen van knltb.nl)

De ledenraad van de KNLTB heeft in haar vergadering van 9 december unaniem besloten ons Sociëteitslid Rolf Thung te benoemen als voorzitter van de KNLTB. Rolf Thung is de opvolger van Karin van Bijsterveld die 10 jaar in het bondsbestuur heeft gezeten waarvan de laatste 4 jaar als voorzitter. De Sociëtetit Olympisch Stadion feliciteert Rolf van harte met deze benoeming.

Thung speelde van 1974 tot en met 1979 voor het Nederlandse Davis Cup team en behaalde diverse nationale titels in het enkel- en het dubbelspel. Zijn hoogste plaats op de wereldranglijst was 86. Rolf Thung was management consultant en is nu directeur/eigenaar van People Intouch, een organisatie die wereldwijd de communicatie verzorgt tussen (anonieme) interne klokkenluiders en de organisatie waarvoor ze werken.

Thung is sinds 2005 voorzitter van de VVD afdeling Amstelveen. Daarnaast is hij voorzitter van de Stichting Jeugdtennis Amsterdam Zuidoost. Beide functies legt hij binnenkort neer. Verder was Thung van 1998 t/m 2008 president-commissaris van Woningstichting Eigen Haard Amsterdam en was hij in het verleden lid van het Bestuur Toptennis van de KNLTB en lid van het Bestuur van de IC van Nederland. 

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets