Regardz uit Stadion

Bestuur bij ALV 2014Op de Algemene ledenvergadering van de Sociëteit heeft voorzitter Nelleke Penninx bekendgemaakt dat de huur aan Regardz is opgezegd.
Regardz verdwijnt uit het Olympisch Stadion waardoor de Sociëteit plotseling (1 juli) zonder ruimte komt te zitten. Het bestuur, dat twee dagen voor de ALV was ingelicht, buigt zich intussen over een nieuwe locatie. Vanuit de vergadering werd het Frans Ottenstadion, altijd onderdeel van het Olympisch Stadion geweest en behorend tot de Sportas van Amsterdam, als allternatief genoemd.

Een ander punt is dat het uitgewerkte voorstel van een aantal leden tot maatschappelijke betrokkenheid door de Sociëteit, waarvoor het bestuur al aanzet had gegeven, de zegen van de vergadering kreeg.
Nog een nieuwtje: de uitreiking van de Nico Scheepmakerbeker, voor het beste sportboek van 2013, zal geschieden in hotel Americain in een live tv-uitzending van RTL Late Night.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets