Programma Sociëteit najaar 2012

logo
Dit najaar staat het sociëteitprogramma weer bol van de activiteiten. De kalender wordt nog bijgewerkt maar kijk even mee. Verzoek vooraf: neem altijd uw lidmaatschappasje mee!

 

Op veler verzoek is de inloopborrel verplaatst van de vrijdag naar de donderdag, tijd blijft van 18.00 – 20.00 uur bij het Frans Otten Stadion. De nazomerborrel van 5 september is vervallen i.v.m. de drukte in september, waaronder de jubileumviering.


Gay Sport Café Amsterdam organiseert
donderdag 13 september een debat over “Gay Games 2018 naar Amsterdam?’ Aanvang 17.30, programma van 18.00 – 20.00 uur, met o.a. sportwethouder Eric van de Burg, plus netwerkborrel met bittergarnituur, locatie Frans Otten Stadion. Leden van de Sociëteit Olympisch Stadion zijn van harte welkom. De volledige uitnodiging vindt u hier.

 

De Sociëteit viert z’n 45-jarig bestaan op donderdag 20 september in het Olympisch Stadion. De voorlopige uitnodiging viel al in uw digitale brievenbus, het programma volgt. Beschermvrouwe Erica Terpstra is ook aanwezig!


Op 28 september organiseert het Frans Otten Stadion de Spinning Marathon Spieren voor Spieren, met medewerking van vele prominente sporters, waaronder een aantal Olympische medaille winnaars! Voor informatie klik hier. Directeur Ger Koopman nodigt de leden van de Sociëteit van harte daarbij uit onder het genot van een hapje en drankje.


Dan is 11 oktober de beurt aan een avond met Steven Rooks en Gert-Jan Theunisse! Dit in samenwerking met het Olympisch Stadion. Uitnodiging volgt.


Pal daarna vindt de jaarlijkse wieler-6-daagse plaats in het Velodrome in Amsterdam Nieuw-West. Uiteraard organiseert de Sociëteit tijdens dit evenement weer een avond voor de leden. Let op de aankondigingen!


We sluiten het jaar af met het Jaardiner op 30 november en de Kerstborrel op 19 december.

 

Dus geen tijd om u te vervelen! Sociëteit Olympisch Stadion: altijd sport!

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets