PRESENTATIE BOEK BAB BARENS MIJN OLYMPISCH STADION DOOR JACOB BERGSMA

Vandaag mocht ik – hoe eervol! – in het Olympisch Stadion Amsterdam mijn goede vriend Bab Barens terzijde staan bij de presentatie van zijn boek ‘Mijn Olympisch Stadion’.

En een bijzondere bijeenkomst werd het! Met prachtige gasten, zoals oud-minister Hedy d’Ancona, Yvonne van Gennip, Frits Barend, Frank Thewessem, Carole Thate-Annan, Piet de Wit, Jan van Galen, David Endt en vele, vele anderen. Wederom werd het belang van het vertellen van verhalen onderstreept. Vooral door een intrigerende en humorvolle bijdrage van Hedy d’Ancona. Verhalen houden niet alleen de historie levend, maar vooral de mensen achter de historie.

Weten welke bijzondere verhalen zich in en om het iconische Olympisch Stadion afspeelden? Koop en lees: ‘Mijn Olympisch Stadion – Een stadion vol magische herinneringen’. Webwinkel Boekscout.nl

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets