Presentatie Bep van Houdt bij inloopsoos

bep en dik

Donderdag 11 april 2013 organiseerden we weer inloopsoos bij het Frans Otten Stadion. Tijdens deze inloop presenteerde ons sociëteitslid Bep van Houdt (op de foto met wijlen Sociëteitslid en cartoonist Dik Bruynesteyn) zichzelf en iets van zijn werk. Een fascinerend doorkijkje naar 50 jaar sportjournalistiek met veel anekdotes.

Als u er niet was hebt u echt iets gemist! Misschien komt er een herkansing, maar in ieder geval bij deBep van Houdt volgende inloop (19 september 2013) een nieuwe presentatie.

 

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets