PIET VAN HEUSDEN OVERLEDEN

Zondag 15 januari 2023 is ons lid Piet van Heusden op 93-jarige leeftijd overleden. Wij condoleren zijn zonen Rhalf en Olaf, Kitty de vrouw van Rhalf, kleinzoon Yoda en andere familieleden. De Sociëteit Olympisch Stadion gedenkt Piet, onze wereldkampioen, met ere.

Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van onze sociëteit op 19 januari zal voorzitter Machiel van der Woude stil staan bij het overlijden van Piet. Tijdens de uitvaartplechtigheid op 23 januari 2023 om 12.00 uur in Uithoorn in Uitvaartcentrum Bouwens (Noorddammerweg 40) zal ere-voorzitter Jan van Galen spreken namens onze sociëteit. Op 20 januari 2023 is er in Uitvaartcentrum Bouwens van 19.00-20.30 uur gelegenheid tot condoleren.

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets