Picnic the Olympic

Picnic at the OlympicVers gemaaid gras, blikkerend koper, een heerlijke picknick en virtuoze capriolen van meer dan 120 musici: dat zijn de ingrediënten voor Picnic@theOlympic 2014, op zondagmiddag 24 augustus.
Na het succes van de eerste editie presenteren LUDWIG en het Olympisch Stadion opnieuw een klassiek concert.

Waren er vorig jaar tweehonderd gasten, nu wordt er op het tienvoudige gerekend. LUDWIG, een nieuw collectief van topmusici is de artistieke gastheer. Het Ricciotti ensemble, de Bicycle Showband Crescendo en Ellen ten Damme dragen ook bij aan het programma. Picnic@theOlympic is een concert in het kader van het Grachtenfestival en richt zich op een breed publiek.Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €25 en worden verkocht via de ticketpunten van het Grachtenfestival en de website (klik hier).

 

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets