Phanos organiseert Europa Cup in Olympisch Stadion

De Europese atletiekfederatie heeft de finale van de Europa cup voor 2014 toegewezen aan Phanos. Phanos logoOp zaterdag 24 mei 2014 strijden in het Olympisch Stadion zowel bij de mannen als de vrouwen acht teams om de European Champions Clubs Cup.

Phanos hoopt de thuiswedstrijd te gebruiken om te promoveren: nu komen de Nederlandse teams uit in de B-poule, maar de A-poule met de acht beste clubs van Europa lonkt. Daarvoor zal Phanos bekende namen inzetten als Maureen Koster, Bianca Baak, Koen Smet en Nils Pennekamp.

Bestuurslid Jesse de Wit: “Amsterdam wordt in de zomer van 2014 dé atletiekstad van Nederland: de Europa cup, het Nederlands studentenkampioenschap, het Nederlands juniorenkampioenschap, het Nederlands kampioenschap baan, de Flame Games en als toetje de C- en D-spelen. (Bron: de Hardloopkrant)

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets