Peter Postbaan

Op de foto worden Marion Post en dochter Britte omringd v.l.n.r. door oud-coureurs Henk Faanhof, Cor Schuuring, Henk Lubberding, Gerben Karstens, Gerard 'Zoef' Koel, Leo van Vliet en Piet van Heusden.Op 6 juni werd in Amstelveen onder grote belangstelling de Peter Postbaan geopend bij wielervereniging De Amstel.
Het initiatief om ons oud-lid Peter Post op deze wijze te eren,  is genomen door ons erelid Hans de Bie. Op de foto worden Marion Post en dochter Britte omringd v.l.n.r. door oud-coureurs Henk Faanhof, Cor Schuuring, Henk Lubberding, Gerben Karstens, Gerard ‘Zoef’ Koel, Leo van Vliet en Piet van Heusden.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets