Ook shorttrack in Amsterdam?

Jeroen OtterBondscoach Jeroen Otter van het shorttrack zou graag zien dat er op termijn een NK shorttrack gehouden wordt in het centrum van een grote stad, bijvoorbeeld Amsterdam. 

Otter is enthousiast geraakt over het NK allround en sprint, van 28 februari-2 maart 2014 in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Otter: “Een NK shorttrack in de kersttijd, dat is toch prachtig? Nu wordt het NK van ons verreden op de Jaap Edenbaan, maar dat baantje van 30 bij 60 – even een zeiltje erover zodat we niet nat worden als het regent – dat kan toch prima op het Museumplein in Amsterdam? De finales op prime time.”

Sport moet meer oog hebben voor entertainment, stelt Otter: “We moeten ervan bewust zijn dat sport pas interessant is als er publiek is en er tv komt, waardoor geld vrijkomt om de sport wat groter en mooier te maken.” (Bron: NUsport)

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets