Ongelukje Chris Schröder/Robert Elfrink 75 jaar

ChrisOud secretaris Chris Schröder struikelde onlangs bij zijn geliefde voetbalclub AFC over een opstapje en brak daarbij zijn heup. Adequaat ingrijpen van de AFC-leiding zorgde voor snel vervoer naar het ziekenhuis en Chris is inmiddels geopereerd en aan het revalideren. Van alle leden Chris: Van harte beterschap en we zien je graag gauw weer terug !


Ons Lid van Verdienste Robert Elfrink, een van de drijvendeRobert krachten achter het blad Marathon bereikt deze week de mooie leeftijd van 75 jaar. Bestuur en leden van de Sociëteit Olympisch Stadion feliciteren Robert van harte en wensen hem een gelukkig leven in goede gezondheid!

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets