Ondertekening Charter Olympisch Plan

De sport heeft op 12 mei jl. ‘ja’ gezegd tegen het Olympisch Plan en afgelopen vrijdag 3 juli heeft ook het kabinet enthousiast gereageerd op de Olympische ambities van NOC*NSF. Vandaag, woensdag 8 juli, ondertekenen maatschappelijke en bestuurlijke organisaties het ‘Charter Olympisch Plan 2028’.
Hiermee onderschrijven zij de ambities van het Olympisch Plan. Samen met de Rijksoverheid zullen de maatschappelijke organisaties de initiatiefnemers van een brede ‘Alliantie voor het Olympisch Plan 2028’ vormen. Dat betekent dat er een breed draagvlak is voor het Olympisch Plan 2028.
En dat vanaf nu het Olympisch Plan 2028 zal worden geïmplementeerd. Meer informatie is te vinden op www.nocnsf.nl

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets