Nominaties aanmoedigingsprijs

Beste leden,

U kunt nog steeds gemotiveerd kandidaten nomineren voor de aanmoedigingsprijs.
De commissie aanmoedigingsprijs wil graag de keuze bekend maken op het jaardiner in november en verzoekt u de nominatie(s) voor 15 november te mailen aan de commissie, mailadres Jaap.sulkers@gmail.com.

Met het instellen van de aanmoedigingsprijs beoogt de Sociëteit Olympisch Stadion het activeren en stimuleren van sportorganisaties, individuele sporters of sportteams in groot Amsterdam door deze, indien de eigen mogelijkheden hiervoor ontbreken, financieel en mogelijk op een andere wijze te ondersteunen.
Jaarlijks wordt de prijs toegekend.
Vorenstaande sluit niet uit dat ook gedurende het jaar op kleinere schaal ondersteuning wordt verleend.

Eerder werd de prijs toegekend aan het jeugdprogramma van Phanos en Eline Rentier, die op dit moment grote voortgang in haar schermprestaties boekt. En zeiltalent Colin Faas werd een nieuw zeilpak ter beschikking gesteld.

Met vriendelijke groet,

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets